Bu Topraklar, Bu Ülke Kardeşliğin Değerini Bilir
'Buraya gelirken ne konuşacağımı bir Allah biliyordu bir ben. Şimdi artık sadece Allah biliyor.
Haberlerin yönetildiği modüldür
'Buraya gelirken ne konuşacağımı bir Allah biliyordu bir ben. Şimdi artık sadece Allah biliyor.
Alman Adalet Bakanı, DİTİB'e "tüzüğünü değiştir. İslamın konumunu Türkiye değil Almanya belirleyecek" diyerek aba altından sopa göstermektedir.
Kılıçdaroğlu, Maltepe’de, Pendik-Kadıköy hattındaki minibüste, bir kadının başörtüsü nedeniyle kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayette bulunan Fatma Dilara Aslıhan Yiğit’i ve ailesini Bostancı’daki evlerinde ziyaret etti.
Devlet idaresi adalet ister, eşitlik ister, ciddiyet ister ve her şeyden önce devlet aklının gereği olan milli birliği tesis edecek politikaların izlenmesini zorunlu kılar.
Akpınar Mahallesi'nin yaşlı çınarı yalnız bıraktı bizi.
Referandumdan hayır çıkacak. "Hayır diyenler teröristtir, 15 Temmuzcudur" gibi iftiraların en yüksek seviyeden ve öfkeyle sıralanmasının sebebi bu.
Özellikle FETÖ ile mücadele ettiği açık olan Akademisyenler hala nasıl tehdit edilebiliyor veya görevden uzaklaştırılabiliyor?.
Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Şalpazarı ve Tonya ilçeleri başta olmak üzere şehrin birçok noktasında etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı mahalle yolları ulaşıma kapanırken ...
Hele birileri var ki, kalpleri nedamet ve yeis içinde çarpması gerekirken Anadolu’ya hayır turuna çıkma kararları hayret ve ibret vericidir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da, Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz ile bir araya geldi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.