Şiddetle Lanetliyorum
Bu terör saldırısı, sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka, adalete, milletimize, devletimize ve birliğimize yapılmıştır.
Haberlerin yönetildiği modüldür
Bu terör saldırısı, sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka, adalete, milletimize, devletimize ve birliğimize yapılmıştır.
"Referandumda ben sandığa gitmem.’ demeyin. Bu normal bir siyasi parti seçimi değil, bir iktidar belirlemiyoruz burada. Türkiye’nin geleceğini belirliyoruz"
Bir gazetecinin "Sayın May siz AB’den çıkma kararı veren bir başbakan, Sayın Yıldırım siz de AB’ye girmek isteyen bir ülkenin başbakanısınız" şeklinde soru sorduğunu anımsatan Yıldırım, “Benim cevabım çok basitti. 'Giren pişman, çıkan pişman' dedim. Dolayısıyla bu AB böyle bir şey. Allah sonumuzu hayretsin." diye konuştu.
Yeni ve tarihî bir kararın arifesindeyiz. Aslında kökleri oldukça eskiye dayanan ancak Cumhuriyet döneminde de hiç bitmeyen yönetim sistemi arayışımızda, yeni bir yola giriyoruz.
Hasan Kadıoğlu’nun annesi Fatma Kadıoğlu vefat etti.
PKK-PYD-YPG’ye cici çocuk muamelesi yapıp sırtlarını sıvazlayan Rusya ve Batı ittifakı karşımızdaki düşman kampını devamlı güçlendirmekle uğraşmaktadır.
Karasu’da Köprübaşı’lıların Yeni Buluşma Yeri
Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü münasebetiyle 19 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 2’inci 10 km Koşusu ve 22’inci Halk Koşusu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlediler.
Ülkedeki terör sorununa işaret eden Çalık, "PKK, PYD, FETÖ, DEAŞ'ı ile hepsi Türkiye üzerinde oyun oynamaya devam ediyor." dedi.
Trabzon Bulvarı, Yeni Hükümet Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Şekerdere Caddesi, Sandalzade Bulvarı, Cahit Zarifoğlu Caddesi,
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.