7 Kasım 2026, Cumartesi
ORTA MANŞET HABER

Hainlik Süt Annesi Ermeni Olduğu İçin

Genel başkan ve yardımcıları 7 sülalelerini belediyelere doldurdular hepsi her ay bankamatik topluluğu olarak gidip maaş alıyor.

1122
Hainlik Süt Annesi Ermeni Olduğu  İçin

 Hainlik Süt Annesi Ermeni Olduğu  İçin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ortaya attığı iddiada ‘‘Abimin süt annesi Ermeni bir kadın olduğu  için hainlik  oradan geliyor’’ dedi.

Celal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

CHP’nin üst aklı Almanya’ya Amerika’ya fetoya  hizmet ediyor çünkü bu kadro maaşa  bir kadro bütün ahlaksızlar  topluluğu  oluşmuş.

CHP’de ya kemal abim gidecek yada en az 30 milletvekili istifa edecek cuma gününü  bekleyin.

CHP’nin içini  boşaltan  bu yönetim  hesabı veremez durumda kasa açık  veriyor kaynak bulmaları  lazım onun için kongreden  korkmaları  normal.

Genel başkan  yardımcı görev alanlar CHP’nin kasalarını  patlattılar  belediyeleri resmen haraca  bağladılar  ihale adı altında  soydular.

Genel başkan ve yardımcıları  7 sülalelerini  belediyelere doldurdular  hepsi her ay bankamatik topluluğu olarak gidip maaş  alıyor.

Abimin süt annesi Ermeni bir kadın olduğu  için hainlik  oradan geliyor.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü