Türkiye-Hollanda Maçını Bitiremedi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Hollanda milli takımları arasındaki maçı izledi.
Haberlerin yönetildiği modüldür
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Hollanda milli takımları arasındaki maçı izledi.
Diyarbakır merkez Sur İlçesinde bu sabah bölücü terör örgütü mensuplarınca zırhlı polis aracına yönelik yapılan saldırıda şehit düşen polis memurları Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy için uğurlama töreni yapıldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin (ORSAM) düzenlediği Kişisel Gelişim ve Liderlik Okulu programına katılan Iraklı Türkmen gençleri kabul etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Bölge halkına 1990'lı yıllarda devletin içerisine sızan bir takım güçlerin yaşattığı o karanlık günleri şimdi PKK yaşatmaya çalışıyor. PKK bugünün JİTEM'i haline gelmiştir" dedi.
Bu sabah acı haber Diyarbakır’ın Sur ilçesinden geldi. 2 özel harekatçımız şehit oldu. 3 yaralımız var.
Hükümet Kurma görevi verilen Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini Parti yönetiminin karşı olmasına rağmen kabul eden MHP’li Tuğrul Türkeş MHP’den ihraç edildi.
2015-2016 eğitim dönemi kayıtları 7 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl 235 kurs merkezinde 400’den fazla branşta eğitim verecek olan İSMEK’ten eğitim almak isteyenler, başvurularını geçen yıl olduğu gibi yine internet üzerinden online yapabilecek.
Millilerimiz Hollanda'ya fena patladı ancak Hakkari'den gelen acı haber sevincimizi acıya kedere dönüştürdü.
Davutoğlu, seçim güvenliği konusunda, "Kimse tereddüt etmesin. Terörle mücadele etmeye de kararlıyız, seçimi de en güvenli şartlarda gerçekleştirmeye kararlıyız
Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.