Ankara’da TRabzon İftarı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da yaşayan Trabzonlu bürokratlar, iş adamları, STK ve dernek temsilcilerine iftar verdi.
Haberlerin yönetildiği modüldür
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da yaşayan Trabzonlu bürokratlar, iş adamları, STK ve dernek temsilcilerine iftar verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ile Fındıklı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
An itibariyle, Kemer Belediye Başkanı’nın partimizle herhangi bir ahlaki, manevi ve insani bağı kalmamıştır. Kutlu davamızın beklentisi de budur.
KILIÇDAROĞLU’NUN ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI PROF. DR. ZÜHTÜ ARSLAN’A “DANIŞTAY KANUNU İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN” MEKTUBU ŞÖYLE:
Kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz, inşallah bu işi er veya geç bitireceğiz. Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek diye bir dertleri de yok.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, tüm insanlığın kadrini yükselten bir gecedir. Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bu mübarek gece, dargınlıkların...
“Yaşadığımız acılarda sadece masum insanlar değil, yeryüzüne rahmet ve merhamet getiren İslam dini de hedef alınıyor…”
TRabzon Büyükşehir Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği şehir iftarı dün akşam 19 Mayıs Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Trabzonporumuzun tarihinde çok önemli bir yeri olan eski genel sekreterimiz ve divan kurulu başkanımız Ali Özbak, hayatını kaybetti.
1 Temmuz Cuma’yı 2 Temmuz Cumartesi’ye bağlayan gece, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir gecesine bir kez daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.