7 Kasım 2026, Cumartesi
POLİTİKA

ANKARA'YA GÜÇLÜ GİTMEK İSTİYORUZ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon’da ziyaret ettiği esnafların sorunlarını dinledi.

964
ANKARA'YA GÜÇLÜ GİTMEK İSTİYORUZ

AK PARTİ TRABZON 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon’da ziyaret ettiği esnafların sorunlarını dinledi.

Genel seçim çalışmalarını sürdüren Soylu, Kunduracılar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Esnafla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Soylu, ardından Meydan Parkı’ndaki Atatürk Alanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Burada kısa bir konuşma yapan Soylu, gelişmiş ülkeler dahil birçok yerde ekonomik sorun olmasına rağmen Türkiye’nin geliştiğini söyledi.

Türkiye’nin ihracatının sürekli arttığını belirten Soylu, ülkede ithalatla ihracat arasındaki farkın her geçen gün kapandığını vurguladı.

Soylu, Türkiye’nin hedeflerini tutturabilmesi için 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemli olduğunu dile getirerek, “Genel seçimlerde Trabzon’daki 6 milletvekilliğinin tamamını kazanarak, 6-0 yapmak istiyoruz ve buradan Ankara’ya güçlü gitmek istiyoruz” dedi.

Soylu, vatandaşlardan genel seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini de istedi.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü